26. kolo
24.02.2008 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Olympique Marseille 0:0

Toulouse dokázalo vytěžit velmi cenný bod na cestě za záchranou proti Marseille. Na bezbrankové remíze mají největší podíl gómani obou týmů, kteří předvedli velmi dobré výkony a byli jednoznačně nejlepšími muži na hřišti.

První příležitost ke skórování měl ve 14. minutě z volného kopu Nasri, ale domácí brankář Douchez jeho pokus zlikvidoval. O šest minut později se neujala ani Taiwova hlavička, která skončila těsně vedle domácí svatyně. Před koncem první půle měli ještě dobrou příležitost znovu hosté, ale ani Akale se mezi tři tyče netrefil.

Druhý poločas začal velkou šancí domácího kanonýra Elmandera, ale brankář Mandanda jasně ukázal, kdo je tento večer králem na hřišti. Ke konci utkání se hosté snažili zoufale vstřelit branku, ale domácí obrana v čele s výborným gólmanem statečně odolávala. Když se těsně před koncem neprosadil ani Cissé, bylo jasné, že zápas skončí bezgólovou remízou.

Domácí zůstávají stále na sestupovém 18. místě, Marseille patří pátá pozice a zisk 39 bodů.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele