10. kolo
25.10.2008 19:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Lorient jasně přehrál Nantes

Lorient v desátém kole dokázal podruhé v sezoně vyhrát a posunul se tak mimo sestupovou zónu. Jeho sobotní soupeř Nantes je na čtrnácté příčce.

Lorient se hned zkraje zápasu dostával k dosti výraznému tlaku. Mickael Ciani se po přímém kopu dostal k nebezpečné hlavičce, hostující gólman ale akrobatickým zákrokem dokázal míč vytěsnit. Další dvě skvělé šance promarnil o chvíli později Abriel, gólman Alonso byl ale pokaždé na správném místě.

Domácí se ale po půlhodině hry zaslouženě dočkali gólu. Přetažený centr Jouffreho vrátil před branku hlavičkou Morel a Abriel nedal prudkým volejem gólmanovi pražádnou šanci.

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe domácí borci. Abriel přihrál Gameirovi, který ale pálil jen těsně mimo. Již po deseti minutách hry se ale domácí fandové mohli radovat už z vedení 2:0. Gameirovu střelu ještě dokázal gólman Alonso vykrýt, ale na tečovanou dorážku byl krátký. Střelcem se stal Morel.

Aktivní Abriel si připsal druhou asistenci v zápase čtvrt hodiny před koncem, když do pokutového území nahrál Gameirovi. Ten už neměl se zakončením problémy a pečetil tak jasnou výhru domácích na 3:0.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele