28. kolo
14.03.2009 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Nantes - FC Lorient 1:1

Nezáživný zápas mezi Nantes a Lorientem skončil dělbou bodů. Domácí vedli po N’Dawově trefě 1:0, hosté sice nedali ve druhém dějství penaltu, ale nakonec je spasil třináct minut před koncem Morel, který vyrovnal na konečných 1:1.

Většinu diváků od záživnější diskuze, která byla určitě lepším pobavením, než jaký se předváděl fotbal na hřišti, vyrušila až ve 22. minutě branka domácího N’Dawa. Nenápadný protiútok vedl Bagayoko, jenž našel Marchala. Ten pak nacentroval parádně na hlavu přesného kamerunského záložníka. Bekamenga brzy mohl zvýšit vedení, jenže nedal. Ke konci poločasu napálil ještě tyč N’Daw. Lorient zahrozil Vahiruaou, bývalým hráčem Nantes, ovšem s jeho pokusem si gólman Alonzo poradil. Předtím promarnil velkou šanci Jouffre, po půlhodině hry se probíjel do vápna Amalfitano, ale nakonec pálil jen nad.

Ani druhá půle nenabídla zpočátku hezký fotbal s nějakou větší gólovou příležitostí. Až 68. minuta opět probudila publikum, protože se mohla zároveň stát osudnou pro Lorient. Poulard srazil ve vápně Morela, takže se kopala penalta. Alonzo ovšem předvedl své umění a exekutora Abriela skvěle vychytal. Za deset minut se však hostům přece jenom podařilo vyrovnat. Morelově nechytatelné střele už ani skvělý Alonzo nezabránil ve směru do sítě. To byl také poslední důležitý moment zápasu, takže oba týmy se rozešly spravedlivě s bodem v kapse. Lorient zůstává na desátém místě a na ligovou výhru čeká již deset zápasů, Nantes je šestnácté.

Autor: Patrik Sandev / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele