1. kolo
09.08.2008 21:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - Grenoble Foot 38 1:2

Nováček z Grenoblu si ve svém prvním zápase v Ligue 1 připsal na své konto vítězství 2:1 na půdě Sochaux. Domácí dvanáct minut před koncem zápasu otevřeli skóre, ale hosté během čtyř závěrečných minut vstřelili dvě branky a odvážejí si tři body.

Do utkání vstoupili lépe domácí a fotbalisté Grenoblu mohou děkovat gólmanovi Wimbéemu, který několika výtečnými zákroky držel hosty nad vodou. V 16. minutě Wimbée skvěle zneškodnil Perquisovu hlavičku, po půlhodině hry byl znovu úspěšný proti dalekonosné střele Dalmata. Hosté vážně zahrozili až po sedmdesáti minutách, kdy Feghouli využil zaváhání domácí obrany a nebezpečně vystřelil.

Branky začaly padat až v závěru zápasu. Domácí se ujali vedení v 78. minutě, šťastným střelcem byl Erding. Hosté z Grenoblu ale dokázali na poslední chvíli zápas otočit. V 87. minutě se prosadil Akrour a dílo zkázy pro domácí dokonal 60 sekund před koncem utkání Moreira, který využil nedorozumění obrany Sochaux a brankáře Richertra a pohodlně skóroval do prázdné branky.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

souchaux zvitezi 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak celkem prekvapko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele