6. kolo
20.09.2008 19:00 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

Lille OSC - AJ Auxerre 3:2

Z gólové přestřelky v posledních deseti minutách vyšlo nakonec lépe domácí Lille. To dokázalo v posledních 120 sekundách vstřelit dva góly a otočit výsledek. Hrdinou zápasu je domácí De Melo, který svou druhou brankou v závěru utkání vystřelil Lille tři body.

Domácím se povedl vstup do zápasu, hned ve druhé minutě Vittek našel přesným míčem De Mela a ten z malé vzdálenosti poprvé překonal gólmana Auxerre. Po osmnácti minutách střílel nebezpečně Vittek, ale jeho pokus mířil mimo tři tyče.

Úvod druhé půle patřil hostům, kteří se ve 49. minutě dočkali vyrovnání. Quercia z těsné blízkosti propálil Malickiho. Auxerre poslal deset minut před koncem do vedení znovu Quercia, ale domácí měli závěr jako z říše snů. Dvě minuty před koncem zápasu vyrovnal Hazard a definitivní tečku za utkáním udělal v 90. minutě De Melo, který využil nedorozumění obrany Auxerre a dotlačil míč do sítě.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele