38. kolo
30.05.2009 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - Le Havre AC 0:0

Utkání Nice s Le Havrem fanoušky příliš nadchnout nemohlo. V zápase nepadl ani jeden gól, a tak se zrodila pro Francii netypická remíza 0:0.

Domácí kouč Frederic Antonetti, který po této sezóně klub opouští, se sice dočkal ovací od fanoušků, avšak s předvedenou hrou svých svěřenců spokojený rozhodně být nemůže. Lepším týmem byli hosté pod vedením Frederika Hantze, jehož budoucnost v Le Havru ale visí ve vzduchu.

První velkou šanci měl hostující Ben Idir, jeho projektil se však zastavil na břevnu branky Nice. O pár minut později ve v dobré příležitosti zjevil Diallo, ale nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče branky Nice. Domácí sehráli nejlepší akci zápasu po půlhodině hry, po pěkné kombinaci se míč dostal až k Modestemu, jeho střelu ale dokázal gólman Vanhamel vyrazit mimo tři tyče.

Druhý poločas přinesl po jedné pološanci na každé straně. Nejprve se prezentoval domácí Adeilson, jeho střela ale neměla potřebnou přesnost. Tři body na stranu Le Havre mohl strhnout v 73. minutě Lesage, avšak svůj pokus nasměroval nad branku Nice.

Bezbranková remíza na sestupu Le Havru nic nezměnila, hosté se ziskem pouhých 26 bodů sestupují do Ligue 2. Domácím patří v konečném zúčtování devátá pozice.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele