19. kolo
20.12.2008 19:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Toulouse pouze remizovalo s Nice

Zápas sousedů v tabulce skončil podle předpokladů - remízou. Toulouse ještě v poslední minutě vedlo nad Nice, to ale dokázalo v posledních sekundách vyrovnat a udržet tak krok se špicí tabulky.

Gólový účet otevřel již po osmi minutách hostující Modeste, Toulouse ale dokázalo zásluhou Gignaca vyrovant na 1:1. Stejný hráč poslal pět minut před koncem domácí dokonce do vedení, Nice ale dokázalo v posledních vteřinách zápas vyrovnat díky Hognonovi.

První střela, první gól. Modeste se dostal do skvělé palebné pozice, z níž vstřelil po kombinaci s Echoufanim úvodní gól zápasu. Domácí kontrovali šancí aktivního Gignaca. Jeho tvrdou ránu ale dokázal hostující gólman Ospina s problémy zlikvidovat.

Podruhé už Ospina ale na francouzského útočníka nestačil. Po skvělé kombinaci Congreho s Bergougnouxem jeho střela z první slavila úspěch. Deset minut před koncem prvního poločasu tak vyrovnával na 1:1. Toulouse se dokonce málem radovalo z vedení. Gignac se postavil k přímému kopu a nadělal Ospinovi mnoho problémů.

Ve druhém poločase se ke slovu dostalo opět Nice. Traorého střelu dokázal šikovně tečovat jeho spoluhráč, gólman Carraso byl ale připravený a udržel tak nerozhodný stav. Toulouse se přesto dostalo do vedení. těsně před koncem zápasu poslal Bergougnoux dlouhý pas na Mathieua, ten ale nedokázal střelou z první gólmana hostí překonat. Míč však doputoval až před Gignaca, který už neměl se zakončením nejmenší problém.

Ve třetí minutě nastavení se ale smáli hosté. Z rohového kopu se totiž trefil Hognon a opět srovnal stavna konečných 2:2. Zápas byl krátce poté ukončen.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele