32. kolo
10.04.2010 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Lorient - Stade Rennes 1:1

Souboj dvou týmů, které by rády zasáhly do bojů o pohárovou Evropu, skončil remízou. Domácí se v 13. minutě ujali zásluhou Diarry vedení, tři minuty před poločasovým hvizdem však vyrovnal Danzé.

V taktické bitvě příliš šancí k vidění nebylo. Aktivnějším týmem byli domácí, ale svoji převahu nedokázali přeměnit v góly.

Už ve druhé minutě se pořádně zapotil gólman Rennes Douchez, který fantasticky zneškodnil šance Vahiruy a Gameira. O dvě minuty později se do šance dostali znovu domácí, obránce Sosa ale nehlavičkoval přesně. Gólové odměny se Lorient dočkal ve třinácté minutě, kdy Diarra z blízkosti prudkou ranou poslal domácí celek do vedení.

Gólman Rennes musel znova výtečně zasáhnout deset minut před prvního poločasu, když likvidoval pokus Amalfitana. Až tři minuty před koncem poločasu Rennes z první vážnější šance vstřelilo branku. Po přihrávce Marveauxe se trefil Danzé - 1:1.

Po hodině hry zahodil obrovskou šanci domácí Gameiro, když nedokázal Koscielnyho centr uklidit do poloodkryté branky. V závěru zápasu to ale bylo Rennes, které mohlo strhnout vítězství na svou stranu. Střídajícího Bangouru ale dvakrát vychytal domácí strážce svatyně Audard.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele