12. kolo
07.11.2010 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

OGC Nice - Toulouse FC 2:0

Toulouse promarnilo šanci dostat se na vrchní příčky Ligue 1, v nedělním utkání totiž podlehlo Nice 2:0. Hosté sice měli více ze hry, nenašli však recept na gólmana Nice Ospinu. To domácí byli úspěšnější, v 18. minutě se trefil Ljuboja, výhru pak v devadesáté minutě definitivně potvrdil Ben Saada.

Ospina se vyznamenal hned při první šanci hostů, když bravurně zlikvidoval přímý kop z dílny Machada. Nice se hned z první vážnější šance dočkalo vedoucí branky. Civelli trefil po Mounierově centru sice jen tyč, odražený balón se však dostal k Ljubojovi, který jej pohodlně dopravil do branky - 1:0.

Domácí se poté zatáhli, herně měli více ze hry hráči Toulouse, ale nemohli se gólově prosadit. Nejprve Ospina znovu vychytal Machada, o pár chvil později si poradil i s přízemní střelou Gunina. Nejlepší zákrok předvedl gólman Nice ve 33. minutě, kdy pohotově zlikvidoval nebezpečnou střelu Sissoka.

Druhý poločas pokračoval ve stejné režii jako první dějství, domácí tým však náporu Toulouse odolával. Po hodině hry se však v dobré šanci zjevil hostující Sissoko, ale netrefil branku.

Závěrečný nápor hostů skončil až v 82. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Gunino. Výhodu jednoho muže v poli Nice nakonec dokázalo i využít. V samotném závěru střetnutí se krásným gólovým lobem prezentoval Ben Saada a stanovil konečný účet zápasu na 2:0.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele