31. kolo
16.04.2011 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

RC Lens - Stade Brestois 1:1

Lens stále živí naději na záchranu, bod za remízu 1:1 s Brestem mu nikterak výrazně neublížila. Jenže po průběhu utkání domácí mohli klidně pomýšlet na body tři. Takhle ztrácejí na nesestupovou příčku stále těžko stažitelných šest korálků. Hosté naopak musí být s konečným výsledkem spokojeni, stále se totiž drží ve středu tabulky na jedenáctém místě.

Už ve 4. minutě mohl domácí poslat do vedení Roudet, který si našel parádně prostor na levé straně, s obrovským štěstím si s jeho střelou nakonec poradil hostující brankář Elana, který míč tak tak vytěsnil do bezpečí. V 10. minutě měl zase na druhé straně smůlu Grougi, jenž svůj přímý kop poslal pouze do břevna.

Tahle příležitost ovšem ještě nedospěla ke konci. Odraženého míče se totiž zmocnil Baysse, jehož pokus vytěsňoval z brankové čáry až Yahia. Yahia se následně dostal i ke střelbě, jenže centr po rohovém kopu Akaleho poslal hlavou jen o píď nad břevno. Lens nakonec poslal do vedení po dvaceti minutách skvělého fotbalu Hermach.

Roudet byl zakladatelem brejku, nacentroval na Jemaa, který svou střelou orazítkoval břevno. Podruhé v zápase tak zvonila branková konstrukce, naštěstí pro RC se dostal k dorážce Hermach, jenž v pohodě překonal Elanu. Těsně po přestávce to mohlo být o dvě branky, Roudet se totiž uvolnil na pravé straně, ale Jemaa po jeho centru zase trefil prokleté břevno!

Po hodině hry navíc Brest dokázal srovnat. Poyet zprava přihrál Ayitemu, který pravačkou poslal míč za záda gólmana Kasraouiho. O pět minut později se pokoušel navrátit vedení zase aktivní Jemaa. Po spolupráci Akaleho s Eduardem zase pálil mezi tři tyče, tentokráte se proti němu vytasil se skvělým zákrokem Elana.

Poslední možnost, jak dotáhnout utkání přece do vítězného konce, měl opět nezastavitelný Jemaa. Eduardo poslal na tohoto šikovného chlapíčka dobrý pas, ovšem následnou hlavičku zablokoval jeden z obránců SB29. Ani z následného slibného rohového kopu Lens branku nevytěžilo, a tak se muselo spokojit ve slušně odehraném zápase jen s bodem.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele