10. kolo
15.10.2011 19:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

AJ Auxerre - Lille OSC 1:3

Lille svou šňůru zápasů bez porážky natáhlo již na osm, naopak domácí Auxerre konečně po osmi zápasech prohrálo a to i přesto, že dlouhou dobu zápasu vévodilo.

Auxerre se do vedení dostalo deset minut před přestávkou. Landreau neudržel centr Hengbarta a dal tak možnost vyniknout Dennis Oliechovi, jenž měl značně usnadněnou pozici a uklidnil tak svůj tým před odchodem do šaten.

Lille během poločasové pauzy sáhlo ke dvěma taktickým změnám, na hřiště přišli Hazard s Jelenem. Do první příležitosti se tato dvojice dostala již po třech minutách pobytu na hřišti, polský útočník však nechal po Hazardově centru vyniknout domácího brankáře Sorina.

Domácí se pak mohli dostat do dvougólového náskoku, jenomže střídající Contout trefil jen na brankovou čáru vracejícího se Bašu. Známé nedáš - dostaneš se pak ukázalo v celé své kráse. Běžela 71. minuta, Hazard krásně vyzval Dimitriho Payeta a ten podél Sorina uklidil míč do domácí sítě.

To však nebylo vše. V 82. minutě Coleovu střele neudržel Sorin, vyrazil ji pouze před sebe a dobíhající Ireneusz Jeleń ji dorazil do branky. Konec všem nadějím domácích pak udělal v 93. minutě Mathieu Debuchy, jenž proměnil penaltu nařízenou po zákroku Traorého na Balmonta.

Autor: Daniel Polách / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele