29. kolo
24.03.2012 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Olympique Lyon - FC Sochaux 2:1

Fotbalisté Lyonu se vyhoupli alespoň do soboty na čtvrté místo tabulky, stále však zrtácejí na třetí Lille čtyři body, jelikož Dogy nezaváhali v Évianu. Sochaux se nemá v tomto zápase za co stydět. Proti svému soupeři, který je na opačném pólu tabulky, ze sebe vydali maximum. Na trefy Lovrena a Gomise ovšem regoval jen jedním gólem Maiga.

Domácí vstoupili do zápasu jako favorité tou správnou nohou. Už po třech minutách hry si Källströmův pas našel volného Lovrena a ten následně vsítil svou první branku této sezóny. Sochaux mohlo odpovědět ve 21. minutě. Martin vyslal do šance Boudebouze, jenž na hranici vápna poslal točenou střelu na bránu, nicméně gólman Lloris jí zlikvidoval.

Lisandro López se také dosal do dobré střelecké příležitosti, avšak hlavičkoval jen nad bránu. O dobrý fotbalový pokus se postaral na druhé straně také Martin, toho ovšem Lloris vychytal. Ten samý hráč měl přitom minutu před koncem prvního poločasu velkou smůlu. Mohl vyrovnat, kdyby však netrefil pouze břevno.

Hosté navázali na dobrý závěr z dějství prvního a přenesli svůj výkon i do toho druhého. Lloris se mezi třemi tyčemi musel činit proti Nogueirovi, Boudebouzův pokus letěl jen o decimetry vedle. Naopak v 65. minutě udeřil znovu Lyon. Réveillére našel svým centrem Gomise, který si jako obvykle našel svůj prostor a z vyložené střelecké pozice se nemýlil.

Sochaux nepředvedlo na Stade de Gerland vůbec špatný výkon, nepříznivý stav však již zvrátit nedokázalo. Zmohlo se už pouze a jen na snížení, které v 71. minutě zařídil Maiga. Ten si proti dobře chytajícímu brankáři soupeře Llorisovi musel poradit kličkou, pak už měl ale velice snadnou práci, aby zacílil do úplně prázdné branky.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Langi

nezapomeňte zas prohrát s podprůměrnym týmem Tip 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

oba dva tymy ve forme... nicmene Lyon musi prokazat kvalitu tip: 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

nie nahodou 30 bodov z 10 zapasov? či Garde chce len 20 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reveillere kapitán? pokial viem kapitánom bol v spominaných zápasoch Cris a Lisandro..

Reagovat
Langi

pořadí kapitánů 1. Cris, 2. Reveilleré, 3. Lisandro...aspon takhle to většinou bylo

Reagovat
smazaný uživatel

kapitán je Lisandro a Reveillere je asi 3tia volba

Reagovat
Langi

tak já nevim...kolikrát měl pásku Anthony ikdyž byl Lisandro v základu každopádně tihle 2 jsou náhradníci za Crise

Reagovat
smazaný uživatel

cris nehraje, takze kapitanem bude reveillere

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele