29. kolo
24.03.2012 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Stade Rennes 1:0

Rennes zahodilo příležitost přiblížit se příčkám zaručující evropské poháry a po porážce 0:1 na půdě zachraňujícího se Valenciennes nyní ztrácí na čtvrtý Lyon už pět bodů. Domácím zařídil cenné tři body ve 13. minutě Danic, jenž proměnil pokutový kop. VA tak plně napravilo ligovou porážku 0:4 v derby s Lille a středeční pohárové vypadnutí právě s Rennes.

Do první vážnější příležitosti se dostali hosté, ovšem Erdincova rána letěla pouze mimo. O pět minut později se už však domácí radovali z jediné branky utkání. Kana-Biyik ve vápně podrazil Aboubakara a kopala se penalta. K ní se postavil záložník Danic, který poslal gólmana Costila na opačnou stranu a pohotovu střelou načal účet.

O vyrovnání se pokoušel Ekoko, jenže jeho rána zamířila jen nad bránu, na druhé straně Aboubakarův pokus skončil sražený na bekovi Kana-Biyikovi. Do dějství druhého lépe vstoupil SRFC. Féret ale nenašel dobrou mušku a střílel jen vedle brány, ani Erdinc bránu netrefil, přitom pálil z velmi dobré pozice - tam, kde se nachází bílý puntík pro penaltu.

Rennes postupem času vyvíjelo na soupeře stále větší a větší tlak. Držení míče na konci zápasu jasně vyznělo pro hosty, kteří ho měli v moci plných 63 procent hry. Jenže těžko se dávají góly, když se na bránu soupeře vypálí jednou za devadesát minut. V poslední fázi hry byl v největší možnosti, jak skórovat, Pitroipa, i jeho pokus však jen přeletěl břevno.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele