28. kolo
09.03.2013 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Ajaccio - FC Lorient 1:0

Lorient se pomalu, ale jistě loučí s pohárovým snem - dnes totiž padl na horké půdě Ajaccia a zůstává tak ve středu tabulky. Domácím naopak cenné tři body mimořádně pomohly v souboji o záchranu; v současnosti mají na osmnácté Sochaux už pětibodový náskok.

Hrdinou utkání se stal obránce Ajaccia Ronald Zubar; zkušený stoper, který má za sebou angažmá v Marseille a Wolverhamptonu, zajistil čtvrt hodiny před koncem jedinou branku zápasu. Velmi dobrý výkon však podali především oba gólmani - jak Guillermo Ochoa, tak Fabien Audard dělali vše pro to, aby skóre zůstalo bez branek.

Hosté začali lépe, a letos opět skvělý Yann Jouffre donutil Ochou přízemní střelou z rohu vápna k parádnímu zákroku konečky prstů. Tentýž hráč krátce nato nacentroval na Mangu, který na zadní tyči hlavičkoval těsně nad; na druhé straně poprvé zahrozil Lasne střelou z první, již musel likvidovat pozorný Audard. Lorientský brankář následně vydeptal Lasneho i podruhé, když výtečným reflexem vyrazil další slibný volej.

I ve druhé půli dominovali oba gólmani; Ochoa zasahoval proti Querciovi, Audard akrobaticky zneškodnil Sammaritanův lob. Strážce domácí svatyně si poté poradil i s Jouffreho střelou z hranice vápna. Nakonec to byl Audard, kdo nedokázal udržet čisté konto - Zubar vybojoval míč na polovině, vydal se směrem k brance a razantním projektilem z 20 metrů rozhodl o důležitém domácím vítězství.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele