11. kolo
03.11.2012 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Troyes si rozdělilo body s Montpellier

Vyrovnaný průběh utkání, vyrovnané statistiky a nakonec i rovnaký výsledek. Jak nováček z Troyes, tak i obhájce titulu z Montpellier si ve vzájemném utkání rozdělili po bodu.

ES Troyes tak neprohrálo již čtyři soutěžní utkání v řadě, po postupu do čtvrtfinále Coupe de la Ligue si připsalo již druhou ligovou remízu za sebou, v tabulce však přesto zůstává na předposlední, devatenácté pozici. Naproti tomu Montpellier dal zapomenout jak na ligové vítězství 3:1 nad Nice, tak i na postup v Ligovém poháru přes Bordeaux a po další ztrátě bodů mu stále patří patnáctá pozice.

Hosté přitom do utkání vstoupili o něco aktivněji než jejich dnešní protivníci. Již v úvodních minutách se dostali do nebezpečného zakončení, konkrétně to byl Younes Belhanda. Ten si narazil se svým parťákem z útoku Johnem Utakou, nicméně jeho pokus zablokoval obránce Matthieu Saunier.

Belhanda se v dalším útoku objevil v minutě sedmnácté. Jeho rohový kop našel přesně hlavu obránce Hiltona, nicméně bývalý muž Olympiqueu Marseille pálil těsně mimo Thuramovu-Ulienovu branku. Úvodní branka přišla o dvě minuty později a nebylo se čemu divit, že se prosadil právě záložník Belhanda. Ten si nahrál s Johnem Utakou a Rémym Cabellou a odhodlal se ke střele z pětadvaceti metrů. Jeho dělovka nechala nebohého brankáře přikovaného k zemi - 0:1.

V následujících minutách se diváci opravdu neměli moc na co koukat, hra byla zdlouhavá, plná nepřesností a poměrně nudná. O to překvapivější bylo, když se domácím podařilo ve 41. minutě stav srovnat. Benjamin Nivet našel za pomoci teče neobsazeného Fabiena Camuse, jenž se, ačkoliv původně nebyl adresátem oné nahrávky, jí zmocnil skvěle - 1:1.

Domácí Troyes vstřelená branka očividně nabudila a především po změně stran naháněla svému soupeři strach. Pouze dvě minuty po hvizdu sudího centroval aktivní Camus, jeho pas našel Brazilce Marcose, nicméně ten hlavičkoval pouze do břevna Jourdrenovy branky.

Po hodině hry se do dalšího zakončení prodral Camus, avšak ani tentokrát tolik úspěšný nebyl; jeho pokus kryl Jourdren. Do vedení se však opět mohli vrátit hosté. V 68. minutě se dopředu probojoval Garry Bocaly, svým pasem oslovil Gaetana Charbonniera. Jeho ránu hlavou však pohotovým zákrokem kryl Thuram- Ulien.

V posledních minutách měly ještě obě mužstva po jedné příležitosti. Zatímco za domácí svou šanci promarnil Marcos, za hosty spálil pět minut před závěrečným hvizdem rozhodčího poslední naději Suleymane Camara, a zápas tak skončil nerozhodně.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele