29. kolo
16.03.2013 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Stade Reims - Stade Rennes 1:0

Hořkou pachuť měl Frédéric Antonetti, nejdéle působící trenér v jednom klubu z celé Ligue 1, po zápase s Remeší. Ve svém jubilejním 500. zápase na lavičce Rennes totiž jeho tým nedokázal vstřelit ani jednu branku, prodloužil sérii bez vítězství na pět utkání a navíc spadl až do středu tabulky. O jedinou branku utkání se postaral ve 31. minutě Mohamed Fofana.

Théophile-Catherine založil první vážnější akci společně s Danzém, ten následně dokázal přejít i přes De Prévilleho, lobem poté ovšem gólmana Agassu nepřekonal. Na druhé straně naopak domácí skórovali vlastně ze své vůbec jediné šance úvodního dějství. Devaux se uvolnil na levé straně, nacentroval na Fofanu, který hlavou skvěle překonal brankáře Costila.

Těsně před přestávkou mohl sice pojistit vedení Diego, skvěle ho totiž přihrávkou vyslal Fauvergue, nicméně střela skončila vedle brány. SRFC byl ve druhé půli lepším týmem, za svůj výkon by si minimálně bod uhrát zasloužil, jenže selhal naprosto v koncovce. Nejprve Makoun nalevo dostal do dobré pozice Pitroipu.

Ten se vřítil do šestnáctky, odkud to zkusil technicky na svatyni Agassy, zamířil však těsně nad. Théophile-Catherine vyprodukoval o pár chvil později parádní centr pro Aloua Diarru, i když no nezachytili spoluhráči Cheick Diarra ani Danzé, i v tomhle případě ale mohla Antonettiho družina pouze smutnit, jelikož míč skončil na tyčce.

Hosté se opravdu čím dál více blížili vyrovnávací trefě, Remeš se soustředila především na poctivou práci dozadu. Nakonec těsné průběžné vedení udržela až do konce. Nic na tom nezměnila ani příležitost Makouna, na něhož z pravé strany poslal parádní pas Danzé, protože hlavička kamerunského záložníka z malého vápna skončila mimo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele