11. kolo
03.11.2012 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - Stade Reims 1:0

Fotbalisté Stade Rennes porazili nováčka z Remeše nejtěsnějším rozdílem a nadále tak pokračují ve svém tabulkovém vzestupu. Hrdinou utkání se stal Mevlüt Erding, který vsítil jedinou branku.

Rennes tak zaznamenalo čtvrtou výhru v sezoně; nutno ovšem dodat, že jim pomohlo i vyloučení soupeřova hráče. Už v 15. minutě se totiž pod sprchy poroučel Souaré, jehož faul na Pitroipu byl po právu oceněn kartonkem červené barvy.

Utkání začalo v pozvolném tempu, a diváci se poprvé zahřáli až po 40 minutách hry - ale hned z toho byl vedoucí gól. Ještě předtím se po Makounově pasu pokoušel prosadit Pitroipa, ale pálil těsně vedle; na druhé straně pak nebezpečně pálil Rigonato, ale Costil zůstal spolehlivý.

Rennes dále pokračovalo v útočné činnosti, a střelu Romaina Alessandriho musel skvělým zákrokem likvidovat Agassa. Alessandrini poté ještě v první půli našel po rohu volného Erdinga, a turecký borec takovou šancí nemohl pohrdnout - 1:0.

Hosté se snažili okamžitě odpovědět, ale Rigonauto byl ve výborné šanci neúspěšný. Jeho rána z dobrých 30 metrů totiž udeřila do obličeje domácího Makouna. Nepovedl se ani další pokus, kdy Anthony Weber vyslal ke skórování Antoine Devauxe - Costil zůstával neomylný.

Od tohoto okamžiku už na hřišti jasně vládli fotbalisté Rennes, a přestože si Agassa poradil se střelami každého člena domácí útočné vozby, svoji čest nakonec udržel. Pokud se tedy dá mluvit o cti - Rennais vyhráli toto utkání naprosto zaslouženě..

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele