13. kolo
09.11.2013 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - Stade Reims 0:0

Mizérie fotbalistů Lorientu pokračuje, před vlastními fanoušky si nedokázali naplno poradit s perfektně bránící Remeší a jsou vzdáleni jen na dva body od sestupového pásma. V utkání udělil hlavní arbitr Desiage pouze dvě karty, jedna z nich přitom byla červená. Osmnáct minut před koncem jí obdržel domácí Barthelmé.

Hosté sice nenavázali na své tři výhry v řadě, i tak jim to ale moc vadit nemusí, jelikož udržují bezprostřední kontakt s pohárovými příčkami. A za remízu nakonec můžou být rádi, Les Merlus byli prakticky celý zápas lepším týmem. Pro ně je vedle další bodové ztráty výrazným negativem také vyloučení Barthelmého, který si tak po zranění napříště odpočine ještě jednou.

Právě domácí záložník se postaral o vůbec první střelu na bránu, která ale byla zablokována. Z následného rohového kopu Traorého se mohl prosadit Aboubakar, jenže hlavou rozezvonil pouze břevno. Lorient pokračoval v navyšování tlaku, Monnet-Paquet byl ve skvělé pozici po pasu od Traorého, výtečně ho nakonec vychytal gólman Agassa.

A protože svou střelu neumístil mezi tři tyče ani Guerreiro, mohla Remeš odcházet do kabiny relativně v klidu. Ta byla nejblíže gólu při šanci Fortese, Ayité ho totiž našel centrem z rohového kopu, na brankové čáře ale balón odkopl do bezpečí Guerreiro. Na druhé straně se vlastně přihodilo to samé, bek Tacalfred odvracel pryč lob Aboubakara.

Možná že definitivním zlomem celého utkání bylo právě vyloučení Barthelmého, jenž si opravdu nešetrně vyšlápl na Krychowiaka. Od té doby jako by oba týmy byly smířené s dělbou bodů, gólových možností bylo vidět pramálo. V té největší byl zřejmě Guerreiro, jehož střelu parádně zlikvidoval Agassa.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele