11. kolo
26.10.2013 17:00 CET
2 : 3
(0:2)

Reportáž

Olympique Marseille - Stade Reims 2:3

Marseille sahala po bodu, ale nakonec Stade Vélodrome vyloupila Remeš.

Do své první třetiny to byl celkem opatrný zápas. Ve 34. minutě však zahrával Floyd Ayité přímý kop, který nešikovně tečoval Saber Khalifa za záda vlastního brankáře a hosté šli do vedení - 0:1. Už o tři minuty později zahrával střelec branky rohový kop, míč doputoval až k Madsi Albaekovi, který propálil Steva Mandandu podruhé - 0:2.

V 56. minutě skvěle našel André Ayew, který nastoupil netradičně na pozici středního záložníka, svého spoluhráče Floriana Thauvina, jemuž se podařilo překonat Kossiho Agassu, přestože už střílel z poměrně ostrého úhlu - 1:2. O sedm minut později mohlo být zásluhou stejného hráče srovnáno. Ke skórování ho výbornou přihrávkou vybídl Dimitri Payet, ovšem díky vynikajícímu obrannému zákroku Anthonyho Webera skončil balon nad břevnem.

Deset minut před koncem řádné hrací doby stáhl Elie Baup ze hřiště Payeta a nahradil jej André-Pierrem Gignakem. Tomu stačilo pouze šest minut k tomu, aby se prosadil. Mickaël Tacalfred chtěl míč odhlavičkovat do bezpečí, jenže ten se snesl rovnou k nohám někdejšího nejlepšího kanonýra Ligue 1, a ten jej s pomocí Tacalfredovi teče dopravil do sítě- 2:2.

Avšak v samotném závěru se skóre opět pohnulo. K neradosti domácím na stranu hostů. Po centru Grzegorze Krychowiaka zůstal ve vápně zcela osamocený Prince Oniangué, který si tak mohl pohodlně rozmyslet, kam namíří svou hlavičku - 2:3.

Marseille tedy prohrála popáté za sebou a po jedenáctém kole může spadnout až na osmé místo. To prozatím okupuje právě Remeš, která si tak zvedla sebevědomí, protože předtím naposledy vyhrála ve třetím kole!

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele