4. kolo
31.08.2013 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Reims - FC Nantes 0:0

Možná trochu překvapivě bylo Nantes v Remeši aktivnějším, útočnějším týmem; nakonec jim to však stačilo pouze k bodu za bezbrankovou remízu.

Les Canaris platili v 70. letech za jeden z nejzábavnějších celků na evropské scéně, a dnešek jako by dal vzpomenout na staré časy - chyběly pouze góly. Tým kouče Michela Der Zakariana dokázal defenzivu Remeše zatlačit, ale prolomit skóre se mu nakonec i přes velkou snahu nepodařilo.

Nebezpečí pro domácí branku přicházelo zejména z levé strany, kde operovali Venezuelan Gabriel Cíchero a Vincent Bessat; byl to však Cícherův krajan Fernando Aristeguieta, kdo zaznamenal první šanci utkání, a pouze jeho dlouhé váhání při zpracování míče poskytlo hostujícímu brankáři Agassovi dostatek prostoru ke zklidnějí situace. Po hodině hry pak zaúřadoval sám Cíchero, když vyzval loni nejlepšího střelce týmu Djordjeviće, jehož hlavička se opřela pouze do brankové konstrukce.

Remeš se však před domácím publikem neomezovala pouze na tuhou obranu; také na druhé straně byly šance, a ex-montpellierský útočník Gaëtan Charbonnier málem vystřelil Fournierovu týmu výhru těsně po přestávce. Mladý forvard zakombinoval s Odaïrem Fortesem, dostal se sám před branku, ale trestuhodně pálil mimo.

Jednalo se však o ojedinělou šanci; diváci v Remeši byli s úderem 90. minuty prakticky smířeni s bezbrankovou remízou, která v důsledku neuškodila ani jednomu ze soupeřů. O finální vzrušení se postarali opět hosté; v první minutě nastavení si muž zápasu Cíchero naběhl za domácí obranu a jen těsně minul Djordjevićův slibný centr. Pro Les Canaris šlo v boji o záchranu o varovný moment - reálně totiž mohli, dokonce měli vyhrát..

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
bafpasak

2:1

Reagovat
hradec

Stade Remeš 1:2 FC Nantes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele