6. kolo
20.09.2014 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - Stade Reims 0:1

Remeš podruhé za sebou vyhrála a opustila sestupové pozice.

Domácí začali sezonu překvapivým vítězstvím nad Monakem, ovšem poté o sobě dali znovu vědět až v předminulém kole výhrou 4:0 nad Guingampem. Přesto opravdu nic nenasvědčovalo tomu, že by měl být Stade du Moustoir vypleněn. Nezřídka se však v Ligue 1 stává, že o vítězi rozhodně jeden jediný gól. A ten protentokrát vstřelil Benjamin Moukandjo.

Kamerunský útočník zlobil obranu už od samého začátku. Nejprve přihrával Gaëtanu Courtetovi, jehož hlavičku zneškodnil Benjamin Lecomte. Na druhé straně vyžadoval větší pozornost Gilles Sunu, avšak příliš často zůstával bez podpory spoluhráčů. První poločas tedy branku nepřinesl a i v tom druhém to vypadalo, že dostat balon za záda jednoho či druhého brankáře bude pro útočící hráče mission: impossible.

Oživení přinesli do hry až střídající hráči, přičemž šťastnější ruku měl při výběru náhradníků hostující Jean-Luc Vasseur. Na hřiště poslal Antoina Devauxe, jenž záhy našel na pravém křídle kolegu Odaïra Fortese, který si našel cestičku za obranu Les Merlus, aby v zápětí přihrál Moukandjovi, který placírkou uklidil míč do branky - 0:1.

Lorientští v závěrečných dvaceti minutách už v podstatě nic kloudného směrem dopředu nepředvedli, a tak podruhé za sebou těsně prohráli. Tato zaváhání se pokusí napravit nejprve v Lyonu, a poté před vlastními příznivci v duelu s Évianem. To Remeš bude chtít výsledek zopakovat proti rozjetému Olympiku Marseille a následně proti Métám.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele