10. kolo
18.10.2014 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Nantes - Stade Reims 1:1

Nantes sice proti Remeši vedlo, nicméně nakonec pouze remizovalo.

První se už v 7. minutě přihlásil o slovo hostující David N’Gog, ke kterému propadl míč po rohovém kopu. Rémy Riou však předvedl vynikající reflexy a spoluhráči mu mohli děkovat. I proto, že už o sedm minut později zahrával Jordan Veretout přímý kop. Snad každý, kdo byl v té době na hřišti, očekával přímou střelu na branku. Jenže exekutor přihrál Johanu Audelovi, který sice míč určitě netrefil zcela podle představ, ale kulatý předmět si stejně cestičku za Johnnyho Placideho našel - 1:0.

Už za nějaké čtyři minuty mohlo být srovnáno. Brazilec Diego poslal centr Odaïru Fortesovi, který se do něj pěkně half-volejem položil, nicméně kapitán domácího celku Olivier Veigneau jej ztečoval na tyč. Další příležitost přišla na pořad dne v 35. minutě. Prince Oniangué našel přesně Gaëtana Charbonniera, který ve výborné pozici nepochopitelně přestřelil!

Na začátku druhého poločasu se připomněl bývalý hráč Remeše Lucas Deaux, který ve středu hřiště obral o míč Antoina Devauxe a přihrál Itayovi Shechterovi. Ten si našel ideální pozici pro zakončení, jenže ke škodě Les Canaris netrefil zařízení. A Nantes to mohlo opravdu velmi mrzet, protože už o tři minuty později bylo vyrovnáno.

Těsně před vápnem fauloval Oswaldo Vizcarrondo unikajícího Charbonniera. K přímému kopu se postavil Diego (nikoliv ten, kterého známe z dresu Werderu, Wolfsburgu, Juventusu či Atlética) a parádně vymetl horní růžek Riouovy branky - 1:1. Po hodině hry přišel na hřiště Serge Gakpé. Reprezentant Toga si sice vytvořil dvě solidní příležitosti, jenže si při nich nepočínal gólově.

Stade Reims tedy nadále zůstává těsně nad sestupovými vodami a před sebou zápas s Montpellierem doma na Stade Auguste- Delaune. Oproti tomu svěřenci Michela Der Zakariana zůstávají prozatím pátí. A díky tomu, že právě Montpellier hraje v Lyonu, spadnou po desátém kole maximálně o jedno místo na šestou pozici.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip: 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele