37. kolo
16.05.2015 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Reims - Stade Rennes 1:0

Jediný gól padl na Stade Auguste-Delanue v Remeši. Domácí díky němu porazili Rennes a posichrovali si Ligue 1 na další sezonu.

Přitom nemít mezi třemi tyčemi Tožana Kossiho Agassu, mohli po necelých patnácti minutách prohrávat. Steven Moreira nacentroval do vápna, kde tedy neúspěšně z voleje zakončoval Abdoulaye Doucouré. Svěřenci Oliviera Guegana odpověděli ve 20. minutě. Diego Rigonato vyzval ke skórování Prince Onianguého, ale jeho hlavička přeletěla Benoita Costila i jeho branku.

Hned z kraje druhé půle si pořádně oddechnul Antoine Conte, který po rohovém kopu soupeře svým nepodařeným odkopem těsně minul vlastní svatyni. Rozhodnutí přišlo na pořad večera po hodině hry. Mozambičan Mexer zahrál ve vápně rukou a s nařízenou penaltou si poradil Gaëtan Charbonnier, díky čemuž zaznamenal svým šestý zásah v sezoně - 1:0.

Remeš zvládla už vzájemný prosincový duel a v 72. minutě si mohla pojistit vedení. Odaïr Fortes se na okamžik ocitl v protivníkově doupěti (rozuměj vápně) sám, nicméně než se stačil rozkoukat, přiřítil se odkudsi Sylvain Armand a hrozící nebezpečí zažehnal včasným odkopem. Remeš tedy pojede do Paříže v relativním klidu a Rennes bude určitě chtít proti Lyonu minimálně udržet své deváté místo.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele