23. kolo
30.01.2016 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Lorient - Stade Reims 2:0

Poprvé v kariéře Zargo Touré skóroval v nejvyšší francouzské soutěži dvakrát v jednom utkání a hned svému týmu zajistil vítězství, na které Lorient čekal od začátku prosince. Pojistil si tak své postavení v klidném středu tabulky, zatímco Remeš dokonce spadla už na krizové osmnácté místo tabulky.

Kdyby hned v úvodu prvního poločasu nepromarnil velkou příležitost jindy spolehlivý De Préville, jeden z mála hráčů hostujícího celku, který si drží jakýsi svůj vysoký standard, mohlo se utkání vyvíjet úplně opačným směrem. V 15. minutě naopak na druhé straně udeřil soupeř, když se Touré prosadil hlavou po rohovém kopu Jouffreho.

O dvě minuty později zahodil další tutovku znovu De Préville, který z malého vápna z voleje poslal tvrdou dělovku na brankáře Lecomteho, ten ovšem vytasil perfektní reflexivní zákrok. Těsně před obrátkou mohl náskok navýšit Moukandjo, který pálil odněkud z pokutové značky, jenže jeho zakončení skončilo pouze na tyči.

Po přestávce Lecomte skvěle zasáhl proti Devauxovi a v 52. minutě Les Merlus přidali již druhou trefu. A byl to vlastně totožný gól jako z prvního dějství, Touré se hlavou prosadil po Jouffreho centru z rohového čtvrtkruhu. Remeš se nevzdala, opět byl nebezpečný De Préville, jeho překážkou byl ovšem i nadále výtečný Lecomte.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele