11. kolo
24.10.2015 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Lorient - Stade Rennes 1:1

Bretaňské derby mezi Lorientem a Rennes vítěze nepoznalo. Oba kluby tak zůstávají sousedy nejen geograficky, ale i tabulkově.

V 18. minutě mohl domácí po přihrávce Benjamina Moukandja poslat do vedení Yann Jouffre, jenže jeho pokus letěl nad branku. Sylvain Ripoll poté trochu zamíchal sestavou, z čehož těžil ve 24. minutě Majeed Waris, který se prokličkoval za Stevena Moreiru, aby mohl nabídnout do malého vápna balon Raphaëlu Guerreirovi, který jím pochopitelně nepohrdnul - 1:0.

Waris poté přihrával Jouffremu, avšak včas nedobrzdil svůj pohyb, díky čemuž jej poté spoluhráč nastřelil, takže Abdoulaye Diallo stihnul vykopnout míč do bezpečí. Po hodině hry se o druhou trefu snažil Vincent Le Goff, jenže se nezadařilo docela podle představ. Jen o několik málo minutek později si na Giovanniho Sia vyšlápnul Lamine Koné a po druhé žluté musel do šatny.

A co víc, z následného přímého kopu se prosadil Kamil Grosicki, přičemž balon přešel brankovou čáru celým objemem jen o malý kousek, jelikož Benjamin Lecomte dělal, co mohl, aby jej udržel před ní - 1:1. V 73. minutě pěkně zakombinovali Moukandjo s Warisem a druhý jmenovaný ke škodě své i celého týmu mířil hlavou nad bránu.

O deset minut později se na Lautoovi vyfauloval Giovanni Sio, takže se síly na hrací ploše vyrovnaly. Wesley Lautoa potom málem zařídil svému týmu tři body. Málem, protože z hranice pokutového území mířil jenom do břevna. Na druhé straně mohl přidat druhý gól Grosicki, avšak jeho pozdrav se mezi tři tyče nevešel.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele