24. kolo
03.02.2016 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - Toulouse FC 1:0

Hatem Ben Arfa mířil pojedenácté v sezoně přesně. A protože jeho trefa byla v zápase Nice - Toulouse tou jedinou, posunul se tým Clauda Puela už na třetí místo.

TFC začalo lépe. Už v 8. minutě zahrával roh Oscar Trejo. Do míče se opřel hlavou Alexis Blin, jenže ke své škodě orazítkoval pouze břevno. Ve 35. minutě Wissam Ben Yedder ukázal, že si přes potíže svého klubu udržuje výbornou formu. Jeho střele chyběl malinkatý kousek. Možná za to mohl i fakt, že trávník na stadionu Allianz Riviera nebyl čtyři dny po ragbyovém utkání v úplně nejlepším stavu.

Po změně stran dostal Hatem Ben Arfa balon od Paulina Puela, obešel brankáře Albana Lafonta, ale stejně z toho jaksi nebyl gól. V 60. minutě mohlo udeřit na druhé straně. Kdyby ovšem Uroš Spajić po Trejově centru nemířil nad. Na jedinou branku zápasu se tedy muselo čekat až do závěrečné desetiminutovky.

Konkrétně to bylo v 82. minutě, kdy Hatem Ben Arfa obešel Spajiće a přesnou střelou zajistil svému celku těsné vítězství 1:0. Dobrou fazonu budou chtít Les Aiglons jistě potvrdit i v příštím kole, kdy se na Stade Louise II střetnou s tamním AS Monaco. A prozatím předposlední Toulouse? To doma na Stadium Municipal přivítá FC Nantes.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

zas ten Harfa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele