1. kolo
14.08.2016 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Olympique Marseille - Toulouse FC 0:0

Olympique Marseille v prvním zápase nové sezony na vlastním stadionu jen remizoval, takže bídná bilance zatím nebyla prolomena. Vzhledem k vývoji duelu budou hosté za bod určitě rádi.

Ve 24. minutě napřáhnul Rémy Cabella, jenž se z Newcastlu vrátil natrvalo. Alban Lafont měl kliku, že za jeho zády zazvonila tyč. Po půl hodině hry se musel proti pokusu Oscara Treja na druhé straně hřiště činit Yohann Pelé, který mezi třemi tyčemi nahradil kapitána Steva Mandandu, který se rozhodl, že přístavní město na jihu Francie vymění za metropoli Anglie, kde hájí barvy klubu Crystal Palace.

V roce 2014 přišel do OM brazilský obránce Dória. Jenže následně putoval po hostováních nebo nastupoval za B tým. Debutu v Ligue 1 se tedy dočkal až teď proti Toulouse. V 63. minutě nahrál Said-Edinne Khaouimu, jenž prodloužil na Bafetimbiho Gomise, ale Lafont se znovu vyznamenal. Přihrávající hráč se ujal následné rozehrávky rohového kop a svým centrem našel znovu Gomise, který znovu ztroskotal na mladém brankáři.

Ve druhém poločase to bylo ze strany svěřenců Francka Passiho sice s herní převahou, ale bez kvalitního zakončení, tudíž oba celky berou na úvod nového ročníku bod. Marseille tedy bude chtít zvítězit na hřišti Guingampu a Toulouse se pokusí vyzrát na Girondins Bordeaux, které se i s Jaroslavem Plašilem v sestavě prezentovalo proti ASSE velice dobrým výkonem.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

tak poďme na titul

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele