37. kolo
12.05.2018 21:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - FC Nantes 0:2

FC Nantes poměrně překvapivě zvládlo zápas s Angers bez inkasovaného gólu. SCO však nemusí klesat na mysli, protože o Ligue 1 už přijít nemůže.

Bilance Ranieriho výběru byla na jaře opravdu špatná. Proti tomu Moulinovu mohli jít hosté do vedení už v 9. minutě, kdyby ovšem Emiliano Sala nehlavičkoval pouze do tyče. Jinak se Ludovic Butelle v brance spíše nudil. A když už šly jeho směrem ty dvě střely, obě ke škodě Angers propustil za svá záda.

Došlo na ně až po změně stran, což znamená, že ani jeden z týmů opět nepředváděl divácky atraktivní fotbal. V 50. minutě si Lucas Lima stoupl k rozehrávce přímého kopu a po secvičeném signálu také vystřelil. Jelikož i svůj předchozí gól zaznamenal díky standardní situaci, nebyla náhoda, že přesně vymetl pravou šibenici - 0:1.

Malijský reprezentant Kalifa Coulibaly se nedokázal prosadit v áčku PSG, takže přes štace v Belgii skončil v Nantes, kterému teď pomohl k potvrzení výhry nad klubem ze Stade Raymond Kopa. V jednašedesáté minutě Na hranici šestnáctky se vší silou opřel do míče, který zapadl k levé tyči - 0:2.

Dvacet minut poté odešel ze hřiště a na jeho místo přišel Kolbeinn Sigthórsson, který sice pořádně rozhýbal hru, nicméně k dalšímu gólovému efektu už to nevedlo. Angers dohrají ročník na Stade Gaston Gérard v Dijonu, zatímco na Les Canaris čeká bezstarostné domácí střetnutí se zachráněným Racingem Strasbourg.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele