6. kolo
16.09.2017 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - Racing Strasbourg 3:0

Průšvih v Nice odčiněn. Monako hladce přejelo Štrasburk, když se o všechny tři zásahy postaral kolumbijský snajpr Radamel Falcao. Dvě branky vsítil sám a jednu připravil Ronymu Lopesovi, který střelecký účet načal.

Zápas z minulého kola proti Nice se knížecímu klubu hrubě nevyvedl, ale obhájce porážka vůbec neovlivnila. V Lize mistrů si dokázal přivézt bod ze hřiště Lipska a Štrasburk nakonec vyprovodili třemi brankami.

Monako začalo lépe a Jovetić ve snaze přelobovat Kamaru trefil břevno, ve 32. minutě zase po přihrávce Falcaa trefil jen hostujícího brankáře. O dvě minuty později ojediněle zahrozil i Štrasburk. Po menším závaru hlavičkoval na zadní tyči Aholou, ale branku Subašiče přestřelil. Monako si zajistilo vedení až těsně před odchodem do šaten, Falcao si seběhl na dlouhý pas a následně předložil před prázdnou branku Ronymu Lopesovi - 1:0.

Jak domácí zakončili první poločas, tak odstartovali druhý. Jorge postoupil s balónem až k malému vápnu, kde ještě vyšperkoval akci přihrávkou na skórujícího Radamela Falcaa. Kolumbijský útočník se prosadil ještě jednou v 67. minutě, kdy využil chybu obránce Manganeho a přízemní střelou podél brankáře zvýšil na 3:0. Štrasburk nedokázal ani snížit, přestože v první minutě nastavení přihrával před prázdnou branku Goncalves a Saadimu scházel ve skluzu kousek. Monako vyhrálo přesvědčivě 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele