6. kolo
16.09.2017 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

ES Troyes - Montpellier HSC 0:1

Montpellier po čtyřech kolech, v nichž získal jeden jediný bod, urval vítězství na půdě Troyes zásluhou jediného gólu Pedra Mendese, a zahnal tak menší krizi v úvodu sezóny. Domácí potvrdili, že září je pro ně jeden z nejhorších měsíců na nejvyšší úrovni, a ani na dvanáctý pokus nevyhráli. Naposledy se jim to podařilo v roce 2006.

Jediný gól celého střetnutí přišel na řadu ve 32. minutě. Sességnon z rohového čtvrtkruhu nasměroval centr do vápna, kde si nejvýše naskočil Pedro Mendes, a ten svou razantní hlavičku usměrnil parádně k tyči. Gólman Samassa se sice po balónu vrhl, prakticky ho ale před cestou do sítě zastavit nemohl.

Přitom to mohl být ESTAC, kdo se mohl po čtvrthodině ujmout vedení. Jenže technická střela Azamouma skončila pouze na vzdálenější tyčce. Do šance se v první půli probíjel také hostující Ninga, ale neuspěl. Po obrátce se snažili ještě vyrovnat střídající Khaoui spolu s Nianem, ovšem ani oni dva nezměnili nepříznivý stav.

Troyes navíc muselo v samotném závěru dohrávat o deseti mužích v poli. Vizcarrondo v šesté minutě nastavení inkasoval druhou žlutou kartu, následnou červenou a musel předčasně pod sprchy. Tenhle moment ale na konečném výsledku nemohl nic změnit, svěřenci kouče Jeana-Louise Garcii prohráli už potřetí z uplynulých čtyř kol.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neví někdo, proč pořád nehraje Pokorný?

Reagovat
patrikhm

Kdyby zůstal v Liberci, tak by hrál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele