24. kolo
03.02.2018 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - Toulouse FC 0:1

Nice nezvládlo další domácí zápas a umožnilo Toulouse, aby se po druhé těsné výhře dostalo nad sestupovou zónu. Těžko hledat příčiny, proč to letos Orlům tolik nešlape.

Jednou z nich by mohla být nesehranost obranné linie, jak ostatně už po dvou minutách hry doložili Dante a Malang Sarr. Z nedorozumění mezi nimi mohl těžit Max Gradel, jenomže přestřelil. Za chvíli se balon po ose Bassem Srarfi-Patrick Burner dostal Jean-Victoru Makengovi, jehož hlavičku výtečně zneškodnil Alban Lafont.

Ve 23. minutě si parádně narazili Pléa se Srarfim, leč prvnímu jmenovanému chyběly centimetry. Úvodní poločas tedy branku nepřineslo. A v tom druhém se na ni čekalo dvaadvacet minut. A že tedy rozhodně stála za to! Max Gradel převzal u hranice šestnáctky míč, aby jej mohl pravačkou nádherně technickou střelou poslat do levého horního rohu brány - 0:1.

Les Aiglons s něčím takovým evidentně vůbec nepočítali a ve zbytku utkání působili při absenci Maria Balotelliho dosti zakřiknutým dojmem. Teprve až v samotném závěru se mohl po zaváhání Steeva Yaga prosadit zanedlouho devatenáctiletý kamerunský záložník Ignatius Kpene Ganogo, nicméně se projevil nedostatek zkušeností, a tak střela mířila vedle.

Pro Toulouse šlo o první vítězství na soupeřově hřišti od zápasu v Angers. V dalším duelu to ovšem - třebaže na domácí půdě - na body zrovna nevypadá, jelikož se skvadrou Mickaëla Debéva změří síly vedoucí PSG. Nice prohrálo za celou minulou sezonu čtyřikrát. V té aktuální už podesáté, přičemž do konce zbývá odehrát ještě čtrnáct kol. V tom následujícím se Favreho svěřenci utkají s Dijonem.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele