21. kolo
20.01.2019 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Angers vydřelo výhru nad Nantes

Fotbalisté Angers si ve 21. kole vylepšili stávající bilanci proti regionálnímu rivalovi z Nantes a "Derby de I'ouest" ovládli nejtěsnějším možným výsledkem. Až v nastaveném čase odmítl bezbrankovou remízu Angelo Fulgini, hrdina utkání.

Šlo o hodně, oba týmy se pohybují až ve druhé polovině tabulky a body by se jim hodily jako sůl. Angers mělo první šanci zápasu. Tait převzal dlouhý pas a pak z úhlu zakončil, naštěstí pro hosty dobře zasáhl brankář Tătăruşanu. Na druhé straně vyslal dalekonosný a nepřesný pokus Girotto. Ve 27. minutě se domácím podařilo vstřelit první gól, nicméně sudího ho pro Bahokenův ofsajd správně neuznal, takže bezbrankový stav i nadále pokračoval. První poločas nabídl přesně podle očekávání vyrovnanou partii, kdy možná jen o malinko více bylo nebezpečnější Angers.

Po změně stran si ale první gólovku vypracovalo FC Nantes. Po rychlé akci a zpětné přihrávce Warise zakončoval Touré, ale Butelle schoval balón do rukavic. Jen o dvě minuty později pak vypálil ostrou jedovku Girotto a Butelle se musel hodně natahovat. Kanárci měli do třetice ještě jednu výraznou možnost, nejprve zblízka nepřekonal Butelleho ve vyložené šanci Touré a následnou dorážku poslal do tyče Waris. Největší šanci zápasu Nantes neproměnilo a toho později muselo litovat.

Deset minut před koncem nařídil rozhodčí Millot pokutový kop ve prospěch Angers, který ale vzápětí správně odvolal. Souboj Traorého s El Mellalim byl naprosto v pořádku, takže hra mohla pokračovat. Utkání směřovalo k nerozhodnému konci, když ve 4. minutě nastavení rozjeli domácí poslední akci, kterou uvnitř šestnáctky vzal na sebe Angelo Fulgini, zasekávačkou si udělal prostor ke střele a propálil vše, co mu stálo v cestě. Nantes už mohlo těžko reagovat a derby, ve kterém mělo především ve druhém poločase navrch, prohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele