14. kolo
24.11.2018 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Nantes - Angers SCO 1:1

Zápas Nantes proti Angers měl de facto podobný průběh, jako předchozí střetnutí Les Canaris, ve kterém remizovali 1:1 s Rennes. Také brzy prohrávali, akorát tentokrát si vyrovnání schovali až na poslední minutu.

Obě města od sebe dělí pouhá hodinka jízdy. A při vzájemném duelu na Stade de la Beaujoire měli už po pěti minutkách náskok hosté. Flavien Tait pěkně našel svou přihrávkou Stéphana Bahokena, jenž střelou k bližší tyči nedal Tatarusanovi šanci zasáhnout - 0:1. V minutě desáté mohl srovnat odchovanec proslulé lyonské akademie Samuel Moutoussamy. Ludovic Butelle ale nejprve jeho pokus kryl a následná dorážka byla nepřesná.

Ihned z protiakce orazítkoval Flavien Tait tyčku. Moutoussamy se v 18. minutě dostal v dobré pozici k balonu, avšak minul. V minutě šestadvacáté se k míči dostal Emiliano Sala. A chyběl opravdu jenom malinkatý kousíček, aby rozšířil svou letošní sbírku branek na dvanáct kousků. Do konce úvodní pětačtyřicetiminutovky musel ještě proti přímému kopu Gabriela Boschilii vytáhnout výborný zákrok Butelle.

Stejně si počínal i po změně stran, když po Boschiliově rohovém kopu skvěle vychytal Nicolase Palloise. Jednatřicetiletý obránce potom trochu zaváhal, čehož málem využil Jeff Reine-Adélaïde. Tatarusanu stál přesně tam, kde stát měl. V 69. minutě to Anthony Limbombe pořádně "nabombil", jenže na gólmana si nepřišel.

Poté minuli Pierrick Chapelle a Romain Thomas, což dalo Abdulu Warisovi příležitost k tomu, aby zařídil bod. Sala mu nezištně posunul míč na pravou stranu, odkud volil křižnou přízemní střelu - 1:1. Les Canaris na desáté pozici už zase tolik bodů na poháry neztrácejí. Proti ASSE se jistě budou chtít prezentovat dalším kvalitním výkonem. Angers si zahraje s Caen.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele