5. kolo
16.09.2018 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - Stade Reims 0:0

Bezgólovou remízou skončilo utkání na Stade de la Beaujoire mezi domácími FC Nantes a Remeší. Radost z výsledku budou mít zejména hosté, kteří coby nováček soutěže získali sedmý bod do tabulky. Kanárci zůstanou po tomto kole až sedmnáctí.

Jak už to většinou bývá, bezgólový výsledek znamená, že se toho na trávníku zas tolik neudálo. Pro tento zápas to platí každopádně. Ani Nantes a koneckonců ani Remeš si vítězství nezasloužili, takže konečná dělba bodů je spravedlivá na obě strany.

První poločas ale přeci jenom nějaké světlé chvilky nabídl. Hostující Oudin se po neúspěšném přímém kopu zmocnil balónu, ovšem ke smůle Remeše ho poslal hodně nad. Na druhé straně rozehráli Kanárci roh na krátko a po následném centru hlavičkoval těsně nad břevno Miazga. O chvíli později pak protáhl Mendyho Moutoussamy. Mendy se pak místnímu obecenstvu představil ještě jednou, když na sklonku prvního poločasu lapil tečovanou ránu Evangelisty.

Také po změně stran byli mírně nebezpečnější domácí fotbalisté. V 64.minutě pálil na bližší tyč Boschilia, ale tam byl znovu výtečný Mendy. Čtvrthodinu před koncem přišli dvě velké příležitosti hostujícího celku, z toho jedna neuznaná branka. Engels se sice po teči před brankou radoval, ale kvůli odmávanému ofsajdu zbytečně. V zápase nakonec žádná branka nepadla, takže Nantes remizovalo s Remeší 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele