11. kolo
26.10.2018 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Nîmes Olympique - AS Saint-Étienne 1:1

Saint Étienne na půdě nováčka vedlo, ale výsledek neudrželo a odváží si jen bod. Pro Les Verts je to určitě škoda, protože případná výhra by vyvinula větší tlak na Lyon i Marseille. Takto mohou hosté ještě spadnout na sedmou pozici. Nimes Olympique je třináctý.

Les Verts byli před utkáním favoritem, nováčkovi soutěže se nedaří a sérii osmi zápasů bez vítězství teď ještě protáhli.

Než se domácí vůbec stihli rozkoukat, už se Saint-Étienne prohrávali. Hostům stačilo prvních šedesát sekund, aby se na centr zleva uvnitř šestnáctky natáhl Rémy Cabella a Bernardoni s tím nemohl nic dělat. První minuty tedy patřily hostům, Nimes se osmělil v 18.minutě, ale ránu Savaniera musel Ruffier vyrážet. Domácí museli už v prvním poločase sáhnout k prvnímu střídání, zranil se totiž Sofiane Alakouch, jehož nahradil Denis Bouanga.

Další klíčové okamžiky utkání přišly až po změně stran. V 55.minutě měli domácí obrovskou šanci na vyrovnání. Právě střídající Bouanga si dobře zpracoval balón, ale ve vyložené šanci ho poslal těsně vedle branky. Stejný muž byl blízko vyrovnání i o dvanáct minut později, kdy tentokrát orazítkoval břevno!

Nimes definitivně převzalo iniciativu a čtvrthodinu před koncem zaslouženě vyrovnalo na 1:1. Bozok si výborně počkal, až mu za obranu naběhne Rachid Alioui, poslal mu pas a druhý jmenovaný úspěšně zakončil! Remíza 1:1 byla pro oba celky málo. Les Verts chtěli zvítězit, na druhou stranu Nimes vycítilo šanci a doma chtělo rovněž uspět. Až do závěrečného hvizdu se hrál zajímavý fotbal, avšak vítěze nakonec neurčil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele