29. kolo
15.03.2019 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Nice v závěru zápasu přišlo o výhru nad Toulouse

Družina Alaina Casanovy však stále nemá jisté setrvání v soutěži. Oproti tomu Orli zřejmě definitivně ztratili možnost umístit se mezi prvními čtyřmi.

Ve 20. minutě zavládla na stadionu Allianz Riviera veliká radost, když Wylan Cyprien svým skákavým přímým kopem z bezmála pětadvaceti metrů dokonale zaskočil Maura Goicoecheu - 1:0. Nutno podotknout, že uruguayský rodák si na čáře počínal hodně netrpělivě. A za dvě minuty málem zase lovil balon ze sítě.

Cyprienovu střelu však Max Gradel tečoval tak, že se zastavila o břevno. TFC se jen zřídka nastěhovalo na dohled Waltera Beníteze. Ten musel za celý zápas zasahovat třikrát, přičemž jednou tedy na míč nedosáhnul. V osmapadesáté minutě to už už vypadalo nadějně, jenže Gradel v rozhodující moment z nepochopitelných důvodů selhal.

Allan Saint-Maximin pak nechal vyniknout Goicoecheu a Youcef Atal potvrdil, že střílení branek nepatří k jeho obvyklým úkolům. Svou druhou trefu málem přidal Cyprien v 72. minutě, kdyby jeho pokus v poslední chvíli netečoval Kelvin Amian Adou. Casanovovi začaly docházet nápady, a tak v 88 minutě poslal na hrací plochu Firmina Mubeleho.

V Demokratické republice Kongo narozený útočník se mu odvděčil prakticky okamžitě, když po závaru v šestnáctce pravačkou šťastně prostřelil všechny tři protihráče, kteří mu stáli v cestě - 1:1. Nice tedy v domácím prostředí opět bodovalo. Uvidíme, jak si povede za dva týdny v Dijonu. A Toulouse? To na Stadium Municipal přivítá vedoucí PSG.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele