28. kolo
07.03.2020 20:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Angers přidalo třetí výhru v řadě, v derby porazilo FC Nantes

Derby na Loiře známé jako "derby de l'ouest" ovládlo i podruhé v sezoně Angers SCO. Les Scoïstes zvítězili nad Nantes 2:0 a lví podíl na tom měl Antonin Bobichon, který jednu branku vstřelil sám a druhou připravil pro Romaina Thomase. Hosté sice měli více ze hry, ale doplatili na mizernou produktivitu.

První poločas jinak váženého derby zrovna dvakrát neoslnil. Byla k vidění jen jedna střela na branku a není tedy divu, že se šlo do šaten za bezbrankového stavu. Onu střelu měl na svědomí hostující Abdoulaye Touré, který v 18. minutě orazítkoval břevno.

To nejdůležitější přišlo až se začátkem druhého poločasu. Ve 48. minutě vypálil z hranice vápna Antonin Bobichon a balón zapadl po zemi přesně k tyči. Kanárci se sotva stačili vzpamatovat z prvního úderu, když Angers zvýšilo na 2:0. Bobichon tentokrát nacentroval od rohového praporku a našel hlavu Romaina Thomase, který podruhé překonal brankáře Lafonta. Nantes se dostalo do těžké situace, ale pořád mělo před sebou spoustu času s výsledkem něco udělat.

Ofenzíva Kanárků však byla bezzubá. Nantes se sice pokoušelo zakončovat, ale ve většině případů netrefilo branku. Angers si pohodlné vedení vzít nenechalo a nakonec Derby de l'ouest ovládlo po výsledku 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele