24. kolo
08.02.2020 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Derby de la Bretagne skončilo v Roazhon Parku bez branek

Situace se pro Stade Rennes v honbě za druhým místem mírně zkomplikovala. Marseille totiž vyhrála a má už osmibodový náskok. Lille naopak ztrácí jediný bodík. Co se Brestu týče, tahle remíza vlastně vůbec nic neřeší. V tabulce si tým Oliviera Dall’Oglia výrazně nepolepší, ani nepohorší.

Už ve 2. minutě vedli slibnou akci domácích Flavien Tait a Romian Del Castillo. Nakonec z dobré pozice zakončoval první jmenovaný, jenže nepřesně. Následně se připomněl M’Baye Niang, ale ani z tohoto mráčku nezapršelo. V 9. minutě zahrával přímý kop Hamari Traoré. A možná z něho mohla být branka, kdyby nenastřelil zeď.

Ve 14. minutě si akci zopakovali Tait a Del Castillo. Druhý jmenovaný však netrefil míč podle svých představ, takže pro Gautiera Larsonneura žádná neřešitelná práce. Aktivní Flavien Tait střílel i v minutě čtyřiadvacáté. Jeho pokus však zvládla hostující obrana zblokovat na rohový kop. Ani Del Castillova rána z 36. minuty díky zásahu obrany k muži v rukavicích nedoputovala.

Za necelých šedesát sekund pálil nebezpečně James Lea Siliki a při brankáři Brestu stáli všichni svatí, neboť se balon odrazil od břevna do bezpečí. Edouard Mendy musel poprvé výrazně zasahovat až v 38. minutě. S pokusem Yoanna Courta ale neměl větší problémy. Poslední zajímavou možnost měl v úvodním dějství Faitout Maouassa, jehož střela levačkou jen těsně minula pravou tyč.

V 72. minutě napřáhnul po Taitově pobídce Del Castillo. Brankář Larsonneur však vyšel z tohoto minisouboje jako vítěz. Do sítě tedy nedoputovala žádná z těch pěti střel, které mířili mezi tři tyče. Les Rouges et Noirs tedy budou o další body usilovat za týden v Remeši. Brest přivítá AS Saint-Étienne.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele