9. kolo
06.10.2019 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Rennes doma podlehlo i Remeši

Hráčům Rennes se ani tentokrát nepodařilo zastavit výsledkový propad a po další porážce s Remeší jim patří už desátá příčka. Hosté zase předvedli, že letos podávají nevyzpytatelné výkony a po výhře v Paříži mají další cenný skalp pohárového účastníka. Jediný gól rouges et blancs obstaral na začátku druhého poločasu Boulaye Dia.

Poslední soutěžní výhru registrují v Rennes na konci srpna a od té doby tým na další výhru čeká. Po slibném začátku je to pro svěřence Juliena Stéphana velké zklamání, které se nepodařilo zažehnat ani v 9. kole.

Remeš byla odhodlána napravit porážku s Dijonem a připomenout si naopak výkon z Parku princů. Od úvodní minuty to byl litý boj, pouze s menším počtem vyložených šancí. Ve 13. minutě to zkusil střelou z první Anastasios Donis, ale Romain Salin dobře zasáhl. O několik minut později zase ze vzduchu neuspěl Jacques Romao. V dresu Rennes byl hodně aktivní zejména útočník Mbaye Niang, ale ani jeho střelecké pokusy se neujaly a poločas tak skončil nerozhodným výsledkem 0:0.

Zatímco v prvním poločase se diváci branek nedočkali, začátek druhé půle byl především pro hostující tým štědřejší. Ve 49. minutě prošla Oudinova střílená přihrávka skrz vápnem až k Boulaye Diovi, který procpal balón za Salinova záda. Hamari Traoré sice mohl okamžitě odpovědět, jenomže branku minul. Přesnější byl z přímáku Bourigeaud, ale hosty zachránila horní tyč!

Nápor domácích pokračoval a Remeš se zcela uchýlila k defenzívě. Její obranná čtveřice předvedla dobrý výkon a nakonec neinkasovala, což znamená, že si hosté odvážejí z Roazhon Parku všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele