28. kolo
03.03.2021 21:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Konan (© AFP)

Nantes doma padlo s Remeší 1:2

Remeš si veze z Nantes vítězství, které bylo řekněme hodně šťastné. Hosté si vytvořili prakticky jen dvě velké příležitosti a obě skončily v síti. Nantes doplatilo zejména na neproměňování v průběhu prvního poločasu.

Už v 5. minutě mohli jít domácí Kanárci do vedení, když si na výborně načasovanou kolmici seběhl Randal Kolo Muani, ovšem sám před Rajkovićem neuspěl. Nantes se však dočkalo o chvíli později. Ve 13. minutě Chirivella načechral centr na zadní tyč a tam Moses Simon hlavou pod břevno zavěsil. Nantes mělo v prvním poločase jednoznačně více ze hry a po půlhodině hry mohlo zvýšit na rozdíl dvou branek, který by byl pro další vývoj zřejmě zásadní. Randal Kolo Muani málem využil zaváhání obrany, zbavil se i brankáře, ale toho na brankové čáře zastoupili obránci, navíc Muani se dostal už do úhlu.

Remeš si dlouho nevěděla rady a vlastně neměla žádnou gólovku, s výjimkou okamžiku, který nastal ve 39. minutě. Ghislain Konan ve vápně napřáhl a se štěstím propasíroval míč za záda Lafonta. Brankář Nantes si tu mohl a měl počínat lépe.

Hosté se vyrovnávací brankou dostali zpátky do zápasu, ale bohužel na hrací ploše se pak dlouhé minuty nic zásadního nedělo. A to ani po změně stran. Teprve dvacet minut před koncem schoval Rajković v náruči střelu Ludovica Blase a následně se zdálo, že utkání mít vítěze nebude.

Omyl. Minutu před koncem si seběhl na rohový kop Abdelhamid a hlavou rozhodl o vítězství Remeše 2:1. Nantes nemělo na odpověď už moc času a svojí poslední velkou šanci v podání Imrana Louzy neproměnilo, respektive dobře se k tyči natáhl Rajković.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele