8. kolo
25.11.2020 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Gaël Kakuta (© AFP)

Lens se na přední pozice nevyhouplo, doma remizovalo s Nantes

Asi spravedlivou remízou dopadla dohrávka osmého kola Ligue 1 mezi Lens a Nantes. Domácí měli možnost vyhoupnout se na přední příčky, to by ovšem museli udržet vedení, které jim zajistil v průběhu první půle Gaël Kakuta, a zapsat si na konto tříbodový výsledek. Jenže hosté ve finále stačili odpovědět, penaltu totiž po přestávce proměnil Abdoulaye Touré.

Bretaňský celek vstoupil do utkání hodně aktivně, skórovat mohl Muani, který se ocitl zcela sám v pokutovém území, jenže z bezprostřední blízkosti vychytal jeho slabší pokus reflexivně gólman Leca, hájící bránu Sang et Or. Lens naopak ve 27. minutě bylo na druhé straně v koncovce úspěšné, nikým nehlídaný Kakuta totiž zužitkoval docela lehce přihrávku Banzy.

Muani se v 52. minutě snažil o vyrovnání, účelně obehrál Lecu, jenže do sítě nakonec míč nedopravil. Až v 81. minutě se Kanárci dočkali své odměny. Muani vybojoval penaltu pro své spoluhráče poté, co ho ve vápně zfauloval Gradit, a tu proměnil Touré. Pokutový kop se mimochodem opakoval, v prvém případě totiž Leca předčasně opustil svou brankovou čáru.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele