7. kolo
17.10.2020 17:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

Yoane Wissa (© AFP)

Remeš po přestávce selhala a s Lorientem prohrála

Fotbalisté Remeše zůstávají nadále u dna ligové tabulky, protože nezvládli další domácí utkání s Lorientem. Domácí ekipa sice po poločase vedla, ale soupeř třemi brankami výsledek otočil. Remeš navíc dohrávala bez dvou vyloučených hráčů - Cassamy a Donise.

Není to pro Remeš růžové období. S Lorientem chtěli "Les rouges et blancs" konečně zabrat, jenomže díky špatnému výkonu ve druhém poločase zůstali opět bez bodu.

Utkání začalo dvěma velkými šancemi na obou stranách. Nejprve hosté na poslední chvíli odvrátili Cassamovu průnikovou přihrávku a vzápětí na opačné straně hřiště musel předvést rychlý výběh Rajković. Po čtvrthodině hry pak přišla první branka zápasu. Matteo Cassama se z dobrých pětadvaceti metrů opřel do balónu a brankář Nardi neměl žádný nárok. Balón trefil přesně horní roh. Remeš měla v prvním poločase ještě jednu dobrou možnost, ale Sierhuis nedokázal zakončit, ani najít volného spoluhráče, který by dílo dokonal. Lorient se přihlásil o slovo až před koncem poločasu, ale díky skvělému obrannému zákroku Faese vyrovnat nedokázal.

Remeš v utkání zaslouženě vedla, ale druhý poločas jí vzal vítr z plachet. Nejprve Laportemu nebyla uznána branka, ale v 61. minutě pohotově dorážel z malého vápna Pierre-Yves Hamel a bylo srovnáno. Za další tři minuty přišla další pohroma pro domácí. Rajković fauloval ve vápně Moffiho a nařízenou penaltu proměnil Yoane Wissa. Lorient během pěti minut otočil výsledek z 0:1 na 2:1.

A to nebylo všechno. Cassamovi ujely v 70. minutě nervy a po ostrém zákroku se musel poroučet do sprch. Deset minut před koncem pak Moffi přidal třetí zásah a s Remeší bylo ámen. Vyloučeného Cassamu ještě doplnil Tasos Donis, ovšem jeho vyloučení už nemělo na výsledek žádný vliv.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele