29. kolo
18.03.2022 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Zápas mezi ASSE a Troyes vítěze nepoznal

Oba kluby se nacházejí v dolní polovině tabulky a bojují o udržení. I po devětadvacátém kole na tom bude o dva bodíky lépe Estac, který zároveň prodloužil sérii neporazitelnosti na čtyři střetnutí.

O první střelu tohoto duelu se postaral v jeho 5 minutě Florian Tardieu. Bohužel pro hosty byly zblokovaná. V 9. minutě se ke střele po rohovém kopu dostal Youssouf Koné a Paul Bernardoni musel zasahovat. Domácí gólman se vyznamenal i v minutě osmnácté, když za svá záda nepustil Ugbův pokus. Jenže o několik sekund později už přeci jenom inkasoval.

Abdu Conté převzal míč na levé straně, načež poslal před prázdnou bránu Lebovi Mothibovi, pro něhož nebyl problém zblízka skórovat do odkryté klece - 0:1. Ve 34. minutě se dožadoval odpískání penalty Wahbi Khazri. Sudí Lissorgue nechal pokračovat ve hře. V poslední minutě nastaveného času úvodního poločasu se zapotil Gauthier Gallon.

Nejprve lapil Kahzriho přímý kop z nebezpečné pozice a s Camarovou dorážkou mu pomohl hlavičkující Erik Palmer-Brown. Gallon musel zasahovat i necelých 120 sekund po startu druhého dějství, opět proti tuniskému protihráči. Další důležitý okamžik přišel na pořad večera v pětašedesáté minutě.

Ryad Boudebouz našel Mahdiho Camaru, který byl ve vápně podražen Palmer-Brownem. Sám Boudebouz při nařízené penaltě mířil mimo gólmanův dosah - 1:1. Následně v rychlém sledu dvakrát minul Denis Bouanga. V 77. minutě nebezpečně zakončoval Yoann Touzghar a Bernardoni musel vytasit výborný zákrok. Zbývající minuty už vyloženou možnost nepřinesly.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele