34. kolo
24.04.2022 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Youcef Belaïli (© AFP)

Nedisciplinované Méty po porážce s Brestem směřují do Ligue 2

I těsné porážky se počítají. Celkově jich Les Grenats sesbírali už osmnáct a se čtyřiadvaceti získanými bodíky zůstávají přilepení na chvostu tabulky. Naopak Les Pirates můžou sezony 2021/2022 dohrát v poklidu.

O první šanci zápasu se v jeho 6. minutě postaral Didier Lamkel Zé. Marco Bizot si jeho pokus pohlídal. Na konci úvodní dvacetiminutovky pálil Youcef Belaïli a za Oukidjou zvonilo břevno. Ve 27. minutě si Irvin Cardona zaběhnul do vápna. Nechrtil, jelikož pobídnul před bránu si nabíhajícího Belaïliho, na kterého Oukidja zareagoval pozdě - 0:1.

V prvním poločase ještě Lamkel Zé minul a naprosto osamocený Steve Mounié hlavičkoval pouze do dobře postaveného gólmana. Po změně stran se na hrací plochu dostal Vincent Pajot a devět minut poté mohl vyrovnat, kdyby neorazítkoval jenom břevno. Následně se se štěstím dostal do vápna Thomas Delaine, jenže ani on neskóroval, protože těsně minul pravou tyčku.

Po jedné zblokované střele a jednom dobrém Bizotově zákroku se na Cardonu naštval Jemerson a uviděl druhou žlutou kartu, což velice naštvalo Alexandre Oukidju, takže během jedné minuty poslal sudí Batta do šatny hned dva borce, kteří hájí dres klubu ze Stade Municipal Saint-Symphorien. Velká nepříjemnost pro Frédérica Antonettiho.

Šedesátiletý kouč měl naštěstí k dispozici ještě jedno střídání, a tak brankáři Caillardovi uvolnil místo Nicolas de Préville. Oukidjův náhradník si v poslední minutě připsal na konto jeden úspěšný zákrok proti Faussurierovi, ale co to bylo platné, když z jeho devíti spoluhráčů nikdo nedokázal ani jednou rozvlnit síť.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele