6. kolo
19.09.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V souboji Remeše s Lorientem zůstali střelci bezzubí

Óscarův tým si proto připisuje druhou bezbrankovou remízu (první se odehrála hned v zahajovacím kolem proti Nice). Zatímco Les Merlus dokázali bodovat ve třetím utkání v řadě, takže se i po šesti duelech udrží v horní polovině tabulky.

Devátá minuta přinesla zprvu velikou radost domácím. Lob za obranu si sebral Hugo Ekitike a prostřelil Paula Nardiho. Jenže moderní technologie odhalili, že příští rok dvacetiletý útočník se nacházel v ofsajdu. Gólman hostujícího celku následně chyboval, ale jeho zaváhání stačil včas napravit Julien Laporte.

V minutě osmnácté pálil z dálky Marshall Munetsi. Bohužel pro něj i pro celou Remeš neskóroval. Za deset minut se osmělil jeho spoluhráč Mitchell van Bergen, ale jeho ránu obrana srazila na rohový kop. Po půl hodině hry si vystřelil i Ghislain Konan, leč na Nardiho si nepřišel. Poté Predrag Rajković skvěle zmenšil střelecký úhel Houboulangu Mendesovi.

V závěru poločasu ještě Fabien Lemoine reklamoval, že byl udeřen loktem do obličeje. Početní výhoda by se Lorientu určitě hodila, jenže rozhodčí Hakim Ben El Hadj pro ni neměl pochopení. Po změně stran zkusil štěstí Laporte, ovšem z tohoto mráčku nezapršelo. Potom z dálky nepříjemně střílel Igor Silva a gólman Remeše se musel činit.

Slabší chvilku si vybral v následující minutě, kdy zdánlivě snadné Mondoncuitovo zakončení vyrážel na roh. V 74. minutě selhal Konan tváří v tvář muži v rukavicích. Ale i kdyby jej překonal, stejně byl gól nemohl platit kvůli ofsajdu. V závěru zápasu nejprve Mendes vyhlavičkoval centr letící přímo do brány, a potom se Valon Berisha ve výborné pozici těsně nepotkal s míčem.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele