29. kolo
20.03.2022 17:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lyon si bez vyloučeného trenéra Bosze neporadil, v Remeši uhrál jen bezgólovou remízu

Remeš i nadále pokračuje ve sbírání solidních rezultátů, svou sérii bez porážky protáhla už na pátý zápas v řadě, poněvadž Lyon na její půdě za devadesát minut nevsítil jediný gól. I když možná OL působilo nebezpečněji, nevykázalo potřebnou efektivitu, a tak se muselo spokojit s finální plichtou. Pro Les rouges et blancs bezpochyby nepředstavovala dělba bodů zklamání.

Les Gones se objevili poprvé ve slušné příležitosti v 11. minutě, Aouar se už pomalu radoval ze vstřelené branky, než mu jeho pokus směřující do brány zablokoval dobře stojící bek Busi. Ve 28. minutě naopak zahrozila Remeš, a to prostřednictvím Abdelhamida, avšak velká škoda pro něj, že svou hlavičku poslal pouze do míst, kde stál připravený brankář Anthony Lopes.

Ve 29. minutě přišla na řadu červená karta. Hostující lodivod Peter Bosz totiž protestoval tak vehementně, až se arbitr Hamel vážně naštval a vyloučil šéfa lavičky ze hry. Pro Olympique rozhodně nebylo jednoduché vypořádat se s takovou skutečností, přece jenom udílení různých pokynů či předávání potřebných rad přímo na hrací plochu od svého vedoucího bylo zkrátka v ten moment nemožné. A pravý recept na svého soka v roli favorita nenašel ani po obrátce.

Asi nejblíže vstřelené brance byl v 50. minutě Dembélé, k němuž až na zadní tyčku propadl pas zprava od Gusta, jenže lyonský forvard trefil z blízkosti jenom brankovou konstrukci. A svěřenci trenéra Óscara Garcíy přežili taktéž složitý okamžik ze závěru, gólman Rajkovič ale vytasil perfektní zákrok vůči Aouarovi, a uchránil tak domácím alespoň jeden získaný bod.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, lequipe.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele