9. kolo
02.10.2022 15:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Remeše (© AFP)

Troyes proti oslabené Remeši dokázalo v závěru alespoň vyrovnat

ESTAC v dosavadním průběhu sezony nepředvádí nezajímavé výkony. Díky nim ztratil v posledních šesti duelech pouze jediný. V Remeši můžou být oproti tomu rádi, že se podařilo po dvou prohrách získat do tabulky další bodík.

První branka tohoto střetnutí padla v jeho 13. minutě. Pozdější hříšník Junya Ito poslal z pravé strany centr na bližší tyč, který dokázal přetavit v gól Folarin Balogun, přestože míč kousek předním nevyzpytatelně poskočil - 0:1. Následně se o slovo přihlásil domácí forvard Mama Baldé, nicméně jemu tentokrát nebylo přáno.

Do konce první půle stihnul Andreaw Gravillon orazítkovat levou tyč. Mama Baldé krátce po něm svou další příležitost opět neproměnil. V samotném závěru ještě Renaud Ripart zahrával přímý kop ze vzdálenosti nějakým osmnácti metrů od brány, nicméně ji o kousek přestřelil. Otevírací dějství tedy přineslo více radosti Remeši a jejímu kanonýrovi Balogunovi, který zatím zvládnul šest přesných zářezů.

V 51. minutě ještě z hrací plochy sledoval, kterak si brankář Yehvann Diouf nevšimnul presujícího útočníka, takže míč v tísni posunul jenom na Wilsona Odoberta, který uklízel do odkryté klece - 1:1. Za 120 sekund přišla radost na opačném pólu. Pěkný centr Alexise Flipse propadnul na zadní tyč, kde číhal neobsazený Junya Ito - 1:2.

Japonský štírek se záhy proměnil z hrdiny v psance, jelikož ostře fauloval Jacksona Poroza, pro což podle očekávání neměl sudí Millot pražádné pochopení, a Les Rouges et Blanc tak museli jít do deseti. Toho chtěl hned využít Mama Baldé, ale přestřelil. Při svém dalším pokusu byl ten samý hráč pro změnu až příliš přesný. Až v poslední minutě řádné hrací doby vyplaval po centru do vápna před gólmanem Jackson Porozo a zblízka dopravil balon do sítě, což rozhodčí po konzultaci s VAR potvrdil - 2:2.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřím bookmakerovi-opisovačovi, že se neflákal 2,46-3,37-2,77.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele