11. kolo
15.10.2022 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Červená karta pro Emmanuela Agbadoua (© AFP)

Nečekaného lídra Ligue 1 nemá, Lorient oslabenou Remeš nepřetlačil

Lorient měl docela velkou šanci, aby se vecpal dočasně do samotného čela tabulky. Jenomže před vlastními fandy se mu nepovedlo skolit Remeš, kterou vedl provizorně Will Still, asistent odvolaného kouče Óscara Garcíy, a to ani přesto, že soupeř nakonec dohrával střetnutí v hned dvojnásobném oslabení. Domácí přitom k sesazení vedoucího PSG potřebovali nutně tři body.

Na pařížského giganta se Les Merlus ve finále přece bodově dotáhli, protože ovšem disponují horším skóre, zůstali na současném druhém místě. Hosté každopádně svého soka uměli držet na uzdě, ten se tak v prvním poločase propracoval jen párkrát do slušnější možnosti, nicméně například Ouattara ve 14. minutě svou hlavičku nenasměroval tak, aby zamířila mezi tři tyče.

Zkraje druhé půle se Remeši začala situace hodně bortit, Lopy totiž vyfasoval druhou žlutou a následnou červenou kartu poté, co ve 46. minutě nevybíravě sestřelil ve skluzu Ouattaru. Ještě byl pak v samém nastavení vyloučený Agbadou, jakmile si i on vyšlápl tvrdě na Ouattaru, ale ani v tu chvíli Lorient skórem směrem kupředu nepohnul. Musel se prostě spokojit s remízou.

Svěřenci trenéra Régise Le Brise správný recept na mužstvo z Marne nenašli. Možná že na ně ležela tíha okamžiku, že by se senzačně mohli slunit na první příčce, vždyť v předešlých šesti ligových kolech vždy zvítězili, čtyřikrát za toto období o jednu branku. Nebyla vidět lehkost, nebyla vidět větší kreativita. Tentokráte se jim jednoduše urvat toužebné vítězství nepodařilo.

Autor: Patrik Sandev / skysports.com, whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele