21. kolo
01.02.2023 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

José Fonte (© AFP)

Lille a Clermont se rozešly bez branek

Diváci, kteří si našli ve středu večer cestu na stadion Pierra Mauroye, museli být zklamaní. Důvodem je absence branek. Za devadesát minut se žádná ze stran nedokázala prosadit a konečný stav 0:0 je jednoznačným úspěchem hostujícího Clermontu, byť to byl on, kdo dvakrát střílel do brankové konstrukce.

Získat tři body, to byl především cíl domácích Dog. Lille bylo v souboji s nevyzpytatelným Clermontem favoritem, jenomže jeho ofenzíva tažená dvanáctigólovým kanadským reprezentantem Jonathanem Davidem se neprosadila.

Přitom nechybělo mnoho a skóre se mohlo pohnout už po sedmi minutách. Tunisan Saif-Eddine Khaoui se opřel do balónu levačkou a gólmana Chevaliera zachránila tyčka! Lille kontrolovalo situaci později svou šancí a po hlavičce Baya zase musel zasahovat brankář Diaw. Clermont byl přece jenom o trochu nebezpečnější a další porci smůly si vybral ve 33. minutě, když tečovaná rána rozezvonila břevno.

Na začátku druhého poločasu to bylo zase Lille, které zatápělo před Diawem, ale bohužel šlo o výjimečný okamžik jinak nezáživného poločasu. Lille si s obranou Clermontu nevědělo rady. A jiné to nebylo ani na druhé straně. Nepomohl ani dlouhý nastavený čas, závěrečný hvizd odstartoval spíše radost Clermontu, pro který má bod z Lille svojí váhu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele