19. kolo
15.01.2023 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Folarin Balogun (© AFP)

Remeš a Nice si v 19. kole rozdělily po bodu

Les Aiglons tak nedokázali navázat na přesvědčivé představení v duelu s Montpellierem, které opanovali v poměru 6:1. Les Rouges et Blancs na druhou výhru v řadě také nedosáhli, a tak nadále platí, že oba celky dokázali v aktuální sezoně nastřádat pětadvacet bodů.

O první pokus se už ve 2. minutě postaral Folarin Balogun, nicméně Kasperu Schmeichelovi jím vrásky na čele rozhodně nepřidělal. Prakticky to samé platilo o chvíli později na opačném pólu, kde Gaëtan Laborde testoval pozornost Yehvanna Dioufa. V závěru úvodní desetiminutovky vyrážel třiadvacetiletý gólman střelu Aarona Ramseyho. Zbytečně, neboť se ukázalo, že případný gól by kvůli ofsajdu stejně nemohl platit.

Ve 22. minutě Nicolas Pépé prováhal takřka stoprocentní příležitost, když byl o něco pomalejší, než by bývalo bylo zapotřebí. Po půlhodině hry přišla řada na Emmanuela Agbadoua, jehož hlavička se mezi tři tyče nevešla. To samé platilo i po střele Junyi Itoa. V závěru poločasu si na hranici velkého čtverce dobře udělal prostor Ramsey, ovšem mířil pouze do Dioufových rukavic.

Druhé dějství započal nepřesným pokusem Laborde, který se krátce poté marně dožadoval penalty. V 65. minutě centroval od rohového praporku Ito a Jens-Lys Cajuste svému týmu náskok nezařídil. Neuspěl ani zmiňovaný japonský štírek, protože mu zařízení bylo malé. Čtvrt hodiny před koncem pobídnul střídající Bilal Brahimi kolegu Badredinea Bouananiho, jehož muž v rukavicích stihnul vychytat.

V minutě třiaosmdesáté pelášil Schmeicheolovým směrem Balogun. Jedenáctou branku v sezoně nepřidal, protože se mu střela nepovedla podle představ. Na opačném pólu Pépé trochu usnadnil práci Dioufovi, jelikož nepředvedl optimální zpracování. Ze šesti pokusů, které dohromady putovaly do prostoru té či oné brány, se tedy neujal ani jeden.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele